Informatie Agenda

Evenementen van SAI, NGI en Sdu

In zes bijeenkomsten presenteren AutomatiseringGids en Nyenrode Business Universiteit een heldere update over het managen van Agile in uw organisatie.
Dit is een meerdaags evenement dat loopt van 07 september tot 05 oktober.
In deze workshop lossen wij de typische problemen van procesmodellering op. Met een verzameling best practices wordt u door een duidelijk gedefinieerde subset van BPMN 2.0 geloodst. Vervolg op 17/9.
The workshop focuses on extensive practical advice and guidelines on how to put all the analytical tools and concepts to work in a real-life setting.
Hands-on vervolg op Business Process Modeling Notation 2.0: Syntax en 'best practices'.
In 6 pakkende masterclasses een heldere visie over de wijze waarop u in uw organisatie security een goede plek geeft, op een manier dat het bijdraagt aan uw organisatiedoelstellingen.
Dit is een meerdaags evenement dat loopt van 22 september tot 10 november.
Sprekers uit de praktijk over welke taken binnen een SOC worden uitgevoerd, hoe een SOC in te richten en de plaats van een SOC in de organisatie.
Aan het eind van de training heeft iedere deelnemer een heldere marsroute hoe hij/zij businessgedreven inkoop in de eigen organisatie het beste gestalte kan geven.
De bedrijfscontext bepaalt of een bepaalde vorm van sourcing meer of minder waarde toevoegt: bewuster omgaan met uw omgeving, beter communiceren met de markt en minder uitgaan van de techniek.
De belangrijkste principes en inzichten van enterprise architectuur.
Een helder beeld van de laatste cloudontwikkelingen en de impact hiervan op IT-architectuur.
Hoe ontwikkel je een gegevens-obsessieve aanpak die resultaat oplevert?
Wat zijn de nieuwe paradigma’s van digitaal vertrouwen?
 
Evenementen van SAI, NGI en BIM Media Evenementen van SAI, NGI en BIM Media
De volledige agenda
 
 
A+ / A-