Login


Abonneenummer / Gebruikers ID:
 

Toets uw inlogcode/gebruikers ID in de box naast abonneenummer. Nadat u op OK heeft gedrukt, komt u weer op de homepage. Ogenschijnlijk verandert er niks. Echter, alle artikelen zijn dan volledig beschikbaar (en dus niet meer alleen de samenvattingen).

De toegang tot het online archief van Informatie is voorbehouden aan de abonnees van Informatie en de leden-abonnees van het NGi en het SAI.

Voor deze drie doelgroepen gelden de volgende toegangscodes:

Abonnees Informatie:
U heeft van ons, nadat u zich heeft geabonneerd, een brief ontvangen met uw inlogcode/gebruikers ID (let op, dit kan ook een lettercombinatie zijn). Bent u uw inlogcode/gebruikers ID kwijt of bent u deze vergeten, neem dan contact op met de klantenservice van AG-IT, telefoon 020-2356401 of e-mail naar de klantenservice.

NGi leden-abonnees:
Het lidnummer van het NGi.
Voor een correcte toegang moet uw code bestaan uit totaal zes cijfers. Deze cijfercode staat vermeld op uw adreslabel. Wanneer u uw adreslabel niet meer heeft, maar wel direct toegang wilt tot het archief kunt u uw abonneenummer opvragen bij het secretariaat van de Ngi-NGN. Telefoon: 033 247 34 27.

SAI leden-abonnees:
SAI-leden kunnen hun code aanvragen bij jacques.vandenbulcke@econ.kuleuven.ac.be.

 
Evenementen van SAI, NGI en AG IT B.V. Evenementen van SAI, NGI en AG IT B.V.
De volledige agenda
 
 
A+ / A-