Jaaroverzicht 1997

12-1997
Software-ontwikkelomgevingen - klik om deze uitgave te bekijken
'Software maken is maar al te vaak een gevecht tegen onbekende demonen, diep verscholen in de krochten van de hardware.' (Rik van Bruggen)
11-1997
De gedaanten van EDP-auditing - klik om deze uitgave te bekijken
'Wij moeten de meedenkers worden, de onafhankelijke adviseurs van het management'. (Hans Moonen)
10-1997
C4-convergentie - klik om deze uitgave te bekijken
Content, Consumentenelektronica, Communicatie, Computers
09-1997
Datamining - klik om deze uitgave te bekijken
Datamining begint in de praktijk al vruchten af te werpen. In de toekomst zal dat alleen nog maar toenemen. Datamining is meer dan alleen maar een hype en voor veel lezers van informatie wellicht al concreet toepasbaar.
08-1997
Netwerken - klik om deze uitgave te bekijken
In de voorbije 20 jaren is er een opmerkelijke technologische vooruitgang geboekt op het gebied van LAN's en WAN's. Bij nadere analyse kan worden vastgesteld dat beide netwerktypes reeds aan hun derde generatie toe zijn.
05-1997
Java / onderwijs - klik om deze uitgave te bekijken
Het subthema onderwijs van deze maand vindt u in de rubriek bespreekbaar.
04-1997
Projectenjungle - klik om deze uitgave te bekijken
Dit thema noemen is jezelf een opdracht geven: demystificering. De auditor, de projectleider, de opdrachtgever, de informatieanalist, en de onderzoeker - ze hebben allen hun eigen waardevolle bijdrage geleverd.
03-1997
Documentmanagementsystemen - klik om deze uitgave te bekijken
Er is een stille revolutie gaande in de hedendaagse informatietechnologie. De naam? Documentmanagement. Die noemer hanteerden we als invalshoek om het themabereik voor het onderhavige nummer af te bakenen. Voor het eerst in informatie nu meerdere IT-gebieden die tot het aangesneden thema behoren.
01-1997
Software engineering - klik om deze uitgave te bekijken
Het bouwen van informatiesystemen is de laatste jaren aanzienlijk gewijzigd. Op het eerste gezicht lijkt het wel alsof het nooit zo eenvoudig was om goede software te produceren. En toch. De behoefte aan software engineering blijft onverminderd bestaan en neemt zelfs toe. Het vakgebied is echter grondig gewijzigd.
 
Evenementen van SAI, NGI en AG IT B.V. Evenementen van SAI, NGI en AG IT B.V.
De volledige agenda
 
 
A+ / A-