Colofon

Informatie is de combinatie van thematisch maandblad en website voor en door IT-professionals en -managers. Abonnees hebben via de website toegang tot het elektronisch archief.

Informatie is eigendom van het Nederlands Genootschap voor Informatica (Ngi) en het Belgische Studiecentrum voor Automatische Informatieverwerking (SAI) en BIM Media.

Informatie, maandblad voor de informatievoorziening

Uitgever:
Arjan Kors, a.kors@bimmedia.nl

Redactie:
Hoofdredacteur: Wijnand Westerveld, w.westerveld@bimmedia.nl
+31 (0)70 304 68 19
Redactieadres: maandblad-informatie@bimmedia.nl

Redactieraad:
Manu De Backer, Bart Baesens, Wilfried Lemahieu, Erik Beulen, Arjan van Dijk, Roel de Graaf, Arjan Hassing, Lineke Sneller en Wouter Bronsgeest

Redactieadres:
BIM Media
T.a.v. Redactiesecretariaat Maandblad Informatie
Binckhorstlaan 403
2516 BC Den Haag
Postbus 16162
2500 BG Den Haag

Klantenservice:

BIM Media
Postbus 16262
2500 BG Den Haag
Telefoon +31 (0)70 304 67 77

Abonnement en verzending:
Informatie verschijnt 10 x per jaar. Abonnementen kunnen via de website worden aangevraagd. Annulering is mogelijk tot twee maanden voor het begin van het nieuwe abonnementsjaar. website klantenservice

Abonnementsprijzen 2014:
(per jaar, excl. btw)
Nederland: € 277,75
Buitenland: € 325,50
NGI leden: zijn collectief abonnee
VRI leden: zijn collectief abonnee
Prijswijzigingen voorbehouden

Advertenties:
Richard Heemskerk 06-51587299
Meer informatie op Bereik de ICT

Mediaservice:
Astrid van Veen
Telefoon: +31 (0)70 304 69 48
E-mail: mediaservice@bimmedia.nl


Archief:
Via de button 'inloggen archief' kunnen (leden-) abonnees inloggen op het archief. De toegangscode voor abonnees en NGI-leden staat in de rechterbovenhoek op het adreslabel.

Artikelen uit Informatie mogen alleen worden overgenomen, gekopieerd enz. na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever.

Over BIM Media:
BIM Media is een innovatief en multimediaal mediabedrijf, dat met haar medewerkers klantgroepen bedient in de Bouw, ICT, onderwijs en andere branches.

BIM Media is jong, maar geworteld in een lange historie: sommige van onze titels zijn al meer dan een eeuw oud. In 2013 is de onderneming ontstaan uit een afsplitsing van Sdu Uitgevers. Met haar sterke merken Cobouw, Vastgoedmarkt, de Architect, AutomatiseringGids en Academic Service levert ze professionals en managers kennis, nieuws, vakinformatie en tools om hen te helpen bij het kunnen excelleren in hun dagelijkse werk.

BIM Media helpt daarnaast adverteerders in contact te komen met hun doelgroepen. Met verschillende media voorzien we de professional en manager van de juiste vakinformatie en creëren we voor onze partners een platform  om met deze klantgroepen in contact te komen. www.bimmedia.nl


 
Evenementen van SAI, NGI en BIM Media Evenementen van SAI, NGI en BIM Media
De volledige agenda
 
 
A+ / A-