Nieuwsarchief

Het Ministerie van Wonen en Rijksdienst is begonnen met de werving van deskundigen die het Bureau IT Toetsing (BIT) moeten gaan bemannen. Dat blijkt uit advertenties die op internet zijn verschenen.
Cisco pleit niet alleen voor een geïntegreerde beveiliging binnen bedrijven, maar ook voor wereldwijde afspraken over cyberbeveiliging om de economische groei in stand te houden.
De meeste organisaties zetten op dit moment geen tooling in om toegang tot mobiele apps en SaaS-applicaties structureel en systematisch te beheren.
Voor meer dan 200 IT-producten, van computerspelletjes en inktcartridges tot medische apparatuur, worden de tarieven en heffingen voor internationale handel geschrapt.
De Universiteit Utrecht verwacht komend jaar recordcijfers voor wat betreft de instroom bij Informatica-studies. De afgelopen tien jaar verdubbelde het aantal eerstejaars studenten Informatica.
Minister Stef Blok (Wonen en Rijksdienst) heeft de dagelijkse leiding van het Bureau ICT-toetsing (BIT) in handen gegeven van een consultant van adviesbureau Deloitte.
Directieleden van grote ondernemingen maken zich weinig zorgen over de mogelijke risico’s van internetcriminaliteit.
Main Capital organiseert voor de vierde keer - en voor de tweede keer samen met brancheorganisatie Nederland ICT - de verkiezing 'Meest succesvolle softwarebedrijf van Nederland'. Om de softwaresector in het zonnetje te zetten.
De trend bij bedrijven om werknemers te stimuleren hun zelfgekochte apparatuur in te zetten voor zakelijke doeleinden, is gekeerd.
Zelfstandig ondernemers in de ICT zijn vaak een stuk tevredener met hun werk dan IT'ers in loondienst. Dat blijkt uit vandaag gepubliceerd onderzoek van TNO en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

 
Evenementen van SAI, NGI en BIM Media Evenementen van SAI, NGI en BIM Media
De volledige agenda
 
 
A+ / A-