Nieuwsarchief

Het ministerie van Economische Zaken heeft, à contrecoeur, een marktconsultatie voor ICT-inhuur uitgeschreven.
De masterclass Regie & Sourcing - een samenwerking van AG en Nyenrode Business Universiteit - werd goed ontvangen in 2015. Daarom gaat er een nieuwe serie van start op 29 maart.
Moore's Law wankelt. Om chips te blijven verbeteren, zal Intel op afzienbare termijn fundamenteel andere technieken moeten gaan toepassen, die het naar verwachting onmogelijk maken om chips in het gebruikelijke tempo krachtiger te maken.
Het is zo gewoon geworden dat je er niet meer bij nadenkt, een hyperlink die je verwijst naar een zoekresultaat, de bron van een bericht of aanvullende info. Maar het zou zo maar kunnen dat het gebruik van hyperlinks aan banden wordt gelegd.
Max Scherms, de Oostenrijkse rechtenstudent die ervoor zorgde dat het Europese Hof van Justitie het Safe Harbor-verdrag ongeldig verklaarde, is niet onder de indruk van het nieuwe datapact tussen de EU en de VS.
Er is een akkoord over de uitwisseling van persoonsgegevens tussen de Europese Unie en de Verenigde Staten. Europees Commissaris Vera Jourova (Justitie) kondigde dat dinsdag aan in Straatsburg.
De deadline voor een nieuw dataverdrag tussen de EU en de VS is niet gehaald. De onderhandelaars hadden tot gisteravond de tijd om afspraken te maken voor een vervanging van het Safe Harbor-verdrag.
Een goed doordacht securitybeleid reikt verder dan alleen de IT-afdeling. Wegens groot succes van de eerste serie, herhalen AutomatiseringGids, Nyenrode en Security Academy vanaf 7 maart a.s. de masterclasses over dit actuele onderwerp.
De uitzending van IT Tomorrow over Outsourcing van vrijdag 29 januari is nu online terug te kijken. Outsourcing lijkt een voorwaarde te worden voor een snelle en daadkrachtige IT-strategie. Maar: hoe pak je dat outsourcen dan aan?
Met veel plezier presenteert Dr. Ben Tiggelaar al sinds 2005 zijn MBA In Eén Dag. AG biedt u de kans om deze dag bij te wonen met – nieuw - een extra masterclass van een volledige dag speciaal voor IT-managers.

 
 
 
A+ / A-