Contact

Heeft u vragen over een artikel?
Met vragen over een artikel neem dan contact op met Wijnand Westerveld, Hoofdredacteur van Informatie: maandblad-informatie@bimmedia.nl, +31 (0)70 304 68 19. 

Losse nummers bestellen
Oudere nummers tot een jaar terug (indien op voorraad) kunt u bestellen door uw verzoek te mailen naar bestelling@bimmedia.nl, onder duidelijke vermelding van het editienummer. U krijgt het nummer dan toegestuurd, samen met de factuur. De kosten voor een los nummer bedragen € 35,-, inclusief btw en exclusief verzend- en administratiekosten.

Bent u abonnee?
Heeft u een vraag over uw abonnement, wijzigingen, bezorging van Informatie of wilt u opzeggen? Ga naar onze klantenservice.

Stel uw vraag via twitter
U kunt nu ook op onze twitter terecht met uw servicevragen of opmerkingen. Volg de klantenservice van BIM Media op twitter.com/bimmediaservice.

Het adres van de afdeling klantenservice is:
BIM Media
Postbus 16262
2500 BG Den Haag
Telefoon: +31 (0)70 304 67 77

Abonneren
Abonnement op Informatie?
Meer informatie over uw Informatie-abonnement

Adverteren
Richard Heemskerk 06 5158 7299
Meer informatie over adverteren bij Informatie


Publiceren in Informatie
Informatie is voortdurend op zoek naar diepgaande (door specialisten) geschreven artikelen over actuele IT-thema's. Reviewers beoordelen de artikelen en geven suggesties ter verbetering. Gevraagd wordt een sterke inhoudelijke kennis en gevoel voor publiceren. Ook boekbesprekers en columnisten worden uitgenodigd een bijdrage aan Informatie te leveren. De redactie zoekt 'niet-gekleurde', praktisch toepasbare artikelen. Vooral afnemers van ICT-diensten worden uitgenodigd te publiceren.

De deadline voor thema-artikelen is de 1e van de maand voor verschijning. De deadline voor aanmelding van artikelen is twee maanden voor verschijnen. Auteurs vergroten de kans op publicatie door al in een vroeg stadium contact op te nemen met de redactie.

Neem dan contact op met hoofdredacteur Wijnand Westerveld via w.westerveld@bimmedia.nl. U krijgt dan aanwijzingen over hoe u uw artikel zo goed mogelijk op onze lezers kunt afstemmen. Auteurs richtlijn .

De redactie houdt zich het recht voor artikelen te bewerken.

 
Evenementen van SAI, NGI en BIM Media Evenementen van SAI, NGI en BIM Media
De volledige agenda
 
 
A+ / A-