Informatie Scriptieprijs

Schrijf jij de beste scriptie? 

De bekroning van jouw uitzonderlijke studieresultaat.
Stuur je scriptie in voor 30 september en verdien € 5.000,-. 

Ieder jaar looft het vakblad Informatie, in samenwerking met het NGI, SAI en de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen een geldprijs uit voor de beste scriptie op het gebied van zinvolle toepassing van het werkgebied informatica en informatiekunde.

Ben jij afgestudeerd in het academisch jaar 2013/2014? En studeer je af aan een Belgische of Nederlandse hogeschool of een Belgische instelling voor wetenschappelijk onderwijs? Maak dan kans op deze mooie prijs! In het reglement staat precies wat er van je verwacht wordt.

De Informatie Scriptieprijs wordt mogelijk gemaakt door:

     
     maandblad informatie
 hollandsche maatschappij der wetenschappen
               ngi    sai

 

Stuur je scriptie in!
De sluitingsdatum voor inzendingen voor de Informatie Scriptieprijs is 29 september 2014. Verdien € 5.000,- met je afstudeerscriptie!

Voordrachten kunnen uitsluitend met schriftelijke instemming van door de bij de studie en examinering betrokken docenten worden gedaan.

Naast uw persoonsgegevens verzoeken wij u de officiële naam van het examen op te geven. Het spreekt vanzelf dat het vakkenpakket en de gescoorde resultaten vermeld dienen te worden. Voorts verzoeken wij u om een toelichting (aanbevelingsbrief) van studiebegeleider / hoogleraar in het bijzonder met betrekking tot het innovatieve karakter ervan.

Stuur de digitale versie van het afstudeerwerk, bij voorkeur als pdf file, naar secretaris@khmw.nl.

Meer informatie over de Jong Talent Prijzen.

Lees hier het reglement 

 
Evenementen van SAI, NGI en BIM Media Evenementen van SAI, NGI en BIM Media
De volledige agenda
 
 
A+ / A-