Partners

SAI

SAI is een Belgische vereniging zonder winstdoel die zich richt naar informatici en naar informatiedeskundigen. De vereniging richt activiteiten in die moeten toelaten om de ontwikkelingen op het vlak van informatie- en comiminicatietechnologie op een objectieve wijze te volgen.

Lidmaatschap: Er bestaan vier mogelijkheden om lid te worden van de vereniging.
Toegang archief: Via de button 'Inloggen' kunnen SAI-leden inloggen op het archief. De toegangscode is op te vragen via jacques.vandenbulcke@econ.kuleuven.ac.be.

Informatie en online inschrijven voor deze evenementen: www.sai.be.

 

Ngi

Het Ngi is het grootste kennisplatform voor ICT-professionals en bestaat al sinds 1959. Het Ngi biedt dé mogelijkheid om alle ontwikkelingen op ICT-gebied goed bij te houden. De leden van het Ngi hebben toegang tot inhoudelijke evenementen, zoals lezingen, seminars en congressen. Daarnaast is het Ngi een zeer toegankelijke netwerkorganisatie, waar de professionals elkaar ontmoeten.

Het Ngi is een vereniging die:
- het delen van kennis in het ICT-vakgebied mogelijk maakt
- meer dan 100 evenementen per jaar organiseert
- acht regio's en dertien afdelingen heeft
- relaties met vijftig nationale en internationale organisaties onderhoudt.

Ieder Ngi-lid is automatisch lid van een regio, zodat kennis en bijeenkomsten dichtbij huis zijn.Voor kennis in een bepaald vakgebied kunnen leden zich bovendien aanmelden voor één bepaalde afdeling.

Informatie en online inschrijven voor deze evenementen: www.ngi-ngn.nl.

 
Evenementen van SAI, NGI en AG IT B.V. Evenementen van SAI, NGI en AG IT B.V.
De volledige agenda
 
 
A+ / A-